Brod teatar: Keckec, Šinobusi, Josip a Lisac i priča o Vudstoku

Na Brod teatru SKC Novi Sad, ukotvljenom na keju, u narednim danima organizovaće se nekoliko zanimljivih muzičkih događaja, koji su besplatni.
Brod teatar: Keckec, Šinobusi, Josip a Lisac i priča o Vudstoku
Foto: Pixabay
Najpre će 16. avgusta koncert imati "Keckec" i "Šinobusi", a 18. avgusta, koncertnu promociju svog albuma imaće bend "Josip a Lisac", dok će 24. avgusta biti organizovana tribina povodom pola veka od održavanja legendarnog "Vudstoka". Svi događaji održavaće se od 20 do 23 sata i besplatni su.
 
Nakon albuma "Pesme iz godina uspavanog razuma", urađenog sa sopstvenim bendom Kec Kec & Acid Folk Orchestra (izdavač NS SKC 2010), prošlo je poprilično vremena i publika nestrpljivo isčekuje da nezvanično najbolji novosadski kantautor novijeg doba ponovo eksplodira. Nastup na Brodu teatru je velika želja Milana Kerezovića, popularnog KecKeca da da svoj doprinos proslavi 50 godina inspirativnog Vudstoka.
 
Nakon pet albuma i gomile pesama, svoju stanicu na Brodu teatru imaće i "Šinobusi" i njihov, sada već punoletan, na raskršću sa rok podžanrovima, bluz najnovijih dana.
 
Bend "Josip a Lisac" nastao je 2009. godine u Novom Sadu. Okuplja muzičare različitih izvođačkih stilova i afiniteta, a najveći deo stvaralaštva oslanja se na ska/rege ritmove.
 
Sva dešavanja do kraja avgusta na Brod teatru možete videti OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".