Osmi NS Market u subotu u Eđšegu

Osmi NS Market pod sloganom "Kraft & Art" održaće se u subotu, 31. avgusta u Kulturnoj stanici "Eđšeg", u Ulici Antona Čehova 4.
Program će se odvijati od 17 do 22 časa.
 
Izlagači su pripremili modne kreacije za decu i odrasle, neobične i efektne detalje za svaki dom, različite proizvode od keramike, gline, kartona, unikatne komade nakita i aksesoare. U centralnoj dvorani biće predstavljena i ponuda prirodne, ručno spravljene kozmetike. 
 
Tu je i ponuda autentične hrane i pića, spremljenih po originalnim ili starim receptima: sokovi, džemovi, slatka, rakije, kolači, proizvodi od meda...Na NS Marketu se može kupiti i organsko povrće, kao i različite vegan namazi.
 
Posetioci i izlagači će uživati u muzici koju će puštati DJ Jovan, a u goste dolaze i "Haos animatori". Biraćemo se i Naj štand, pa će biti nagrada i za publiku i za izlagače. I ovog puta, NS Market podržaće nastup Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga koji prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad.
 
Inovativni segment ovoga puta pripremio je modni atelje "Cristonati Couture". Od 18 do 20 časova organizuje radionicu "Majica sa tvojim potpisom". Svoje umeće u kreiranju najvoljenijeg odevnog predmeta pokazaće deset učesnica koje su izabrane na konkursu. Tim "Cristonati Couture" predvođen vlasnicom i kreatorkom Natašom Bodirožić pružiće stručnu podršku učesnicama u procesu stvaranja majica, a skice će izrađivati Jovana Bašić. Radove će ocenjivati žiri u sastavu: grafička dizajnerka Dušanka Sremački, fotograf Ranko Đurović i reditelj Slobodan Mojak. 
 
Većina izlagača će prvi put predstaviti svoje proizvode na NS Marketu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič