Međunarodna fotografsko-ekološka izložba "Dunav" od 10. septembra

Međunarodna fotografsko-ekološka izložba "Dunav" biće otvorena u utorak, 10. septembra, u Muzeju Vojvodine.
Međunarodna fotografsko-ekološka izložba "Dunav" od 10. septembra
Foto: 021.rs
Organizatori su Škola fotografije Ars akademije i Društvo novinara Vojvodine. 
 
Učesnici su studenti koji studiraju fotografiju ili pohađaju taj predmet, a dolaze iz Visoke škole Logos centar iz Mostara, Srednje škole Bogdan Šuput iz Novog Sada, Umetničke škole iz Niša, Fakulteta za umetnost i dizajn iz Beograda, Politehnike iz Beograda i Škole fotografije Ars akademija iz Novog Sada.
 
Cilj projekta i izložbe je da putem fotografije utiče na razvoj svesti građana o značaju Dunava za čoveka i okolinu i problemima zagađenja njegovih voda.
 
Izložba će biti otvorena do 16. septembra, a otvaranje je u 10 sati.
  • супер

    10.09.2019 01:27
    Ћао ја сам дођош.Све похвале за акцују.Новосађани зашто не постоји мало већа интеракција на ову тему?Није никакво прозивање.Само питам.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič