Radionica za decu i predavanje u Poklon zbirci Rajka Mamuzića 11. septembra

Kreativna radionica za decu "Izrada logotipa i piktograma", održaće se u u sredu 11. septembra u Galeriji likovne umetnosti poklon zbirci Rajka Mamuzića.
Predavač i voditelj je Nenad Lazić, grafički dizajner i profesor likovne kulture.
 
Na kreativnoj radionici deca će dobiti priliku da se na praktičan i zabavan način upoznaju sa ovom vrstom dizajnerske prakse. Predavač i voditelj radionice će uz pregršt primera koristiti različita likovna sredstava, kako klasična, poput flomastera, tuša i pera za crtanje, tako i novomedijska, poput aplikacije Drawchemy. Predavanje počinje u 11 časova.
 
Isti dan, takođe u Poklon zbirci Rajka Mamuzića, održaće se u 18.30 časova i predavanje Nenada S. Lazića pod nazivom "Problemi dizajna kod nas", koje treba da otvori dijalog unutar struke po pitanju afirmacije dizajna u našem društvu, kao i o sistemskim preprekama koje eventulno koče ovaj razvoj.
 
Moderator ovog predavanja je dr Zdravko Rajčetić, teoretičar umetnosti i medija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič