U subotu manifestacija "Dobro došli na Naselje" sa više od 100 izvođača

Šesta po redu manifestacija "Dobro došli na Naselje" održaće se danas, 14. septembra, na Novom naselju, u međublokovskom prostoru između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak.
Posetioce očekuje više od 100 izvođača koji su se za učešće na festivalu prijavili preko konkursa.
 
Program počinje u 10 časova, a na festivalu će se naći različiti sadržaji poput predstava, muzičkih performansa, radionica, izložbi, instalacija, raznovrsnih izlagača, filmova, plesnih tačaka i mnogo toga drugog. Između ostalih, posetioci će uživati u nastupima bendova "Soundcheck orchestra", hora "Ison" i orkestra "Dobri ljudi". "Zeleni barjak" će predstaviti kako su izgledale srednjovekovne borbe, a Udruženje savremene umetnosti i ekologije "Jungle island" će u parku "Među brezama" okupljene naučiti raznim veštinama ukrašavanja prirode uz izradu različitih dekoracija. 
 
Najmlađi će uživati u različitim pozorišnim i animatorskim izvedbama, a pored brojnih kreativnih programa na festivalu će se naći i edukativne, sportske i ekološke radionice, kao i humanitarne akcije poput "Knjigom do osmeha", ali i novooformljenog koncepta Novog kulturnog naselja "Trange frange pijaca" gde će građani moći da razmene stvari počevši od garderobe, preko kućnog escajga i nameštaja.
 
Detaljniji program možete videti u nastavku:
 
 
Više o manifestaciji OVDE.
  • /

    14.09.2019 13:18
    /
    novo naselje bi bilo lepo da je na mestu crkve ipak izgradjen park

    posto znate kada je sagradjena, onda znate i kada je jos planirana ova zabokracina od drzave
  • Chestitke

    12.09.2019 23:35
    Jos 106
    Bravo deco,istrajali ste,mnogi nisu vervali.
    A sad u nove pobede,bice ih.
  • Petar

    12.09.2019 20:45
    Doselili se prvi
    Stanari u prva dva bloka, pisao sam o tome Pre 45 godina u Novom Sadu na livadi, puna miševa, žaba, poneki elitni pacov i zalutala belouška, počela je gradnja jednog novog naselja, u dva velika stambena bloka za početak pristigli novi stanari. Završetak gradnje (1979.) blokova označen startom za osvajanje stanova, slično kao na divljem zapadu, kamioni, konjske zaprege, tricikli, sve je to služilo za prenos onoga što će ući u novi stan, gužva na nezavršenim pristupnim putevima, radost i nervoza pomešana željom za, što pre u svoje, mnogima od nas je to bio stan prvenac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič