Čalabrc Fest 15. septembra u Svilari

Čalabrc Fest - festival u čast dobre hrane i starog Almaškog kraja, održaće se u nedelju, 15. septembra u Svilari.
Posetioci će moći da nađu lokalnu, tradicionalnu hranu, potpuno e-free (bez emulgatora), pripremanu od pažljivo biranih sastojaka, hranu koja će ih podsetiti na detinjstvo i postati novi životni stil. 
 
"Duboko verujemo da se domaća hrana u našim domovima mora sačuvati i da ovakvim događajem možemo probuditi svest o zdravijim navikama i zdravoj hrani, koje nisu trend, već naša tradicija. Prerasli smo u masovnu demonstraciju prehrambenog i kulturnog karaktera, opuštenog i široko dostupnog provoda, odlične muzike i ekoloških radionica, koji je Novi Sad prepoznao kao njemu svojstvenog. Ne zaboravimo da pozdravimo male preduzetnike sa naših štandova, kojima svaka prezentacija svog rada, zaista treba da bude srdačno podržana", poručuju organizatori.
 
Kako navode, svaki put, posetioci se upoznaju sa novim izlagačima, a ove nedelje pridružiće im se nekoliko omiljenih novosadskih restorana. "Oni će vam ponuditi zalogaje, uz koje ćete se upoznati sa njihovom ideologijom pametnog, ukusnog i zdravog obroka iz njihovih  kuhinja", dodaju organizatori. 
   
Manifestacija počinje u 15 sati i trajaće do 20 časova, a više o događaju saznajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič