Festival alternativne muzike "Ljubav i Bes" u subotu u Firčiju

Festival alternativne muzike "Ljubav i Bes" održaće se u subotu, 28. septembra u Firchie Think Tank studiju, na Bulevaru despota Stefana 5.
"Ljubav i Bes" je alternativna, uglavnom muzička manifestacija nastala pre nekoliko godina u Zrenjaninu, koja će svoju novu inkarnaciju imati u Novom Sadu.
 
Festival je koncipiran na dve bine, bina "Ljubav" i bina "Bes", a pored muzičkog programa publici će se predstaviti i nekolicina underground, vizuelnih umetnika kroz svoje radove.
 
Program manifestacije počinje od 17 časova, gde će sa bine "Ljubav" dub muziku početi da vrte selektori Lewangz i Martinees. U prostorijama kluba će biti postavljeni štandovi na kojima će se pored radova umetnika prodavati majice, ploče, diskovi, kasete, fanzini, itd.
 
Bina "Ljubav" se nalazi u takozvanom "malom prostoru", dok je za binu "Bes" rezervisana velika pozornica.
 
Nekoliko sati kasnije, žurka se seli na binu "Bes" na kojoj će nastupiti šest bendova iz zemlje i regiona, kao i jedan DJ: In – Sane (Gornja Radgova, SLO), Debeli Precjednik (Osijek, HR), Remedy (Beograd), Overdrive (Zrenjanin), Lazarath (Novi Sad), Kali Fat Dub (Ex YU) i Segregator X (Zrenjanin). 
 
Ulaznice za manifestaciju se po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu kupiti na Gigstix prodajnim mestima. Na dan koncerta, na vratima kluba cena karte će biti veća.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič