Izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" od 8. novembra

Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" svečano će biti otvorena u petak, 8. novembra, u Hali "Master" na Novosadskom sajmu.
Dolazi više od 50 izlaga,  iz šest zemalja, koje očekuju esnafski, strukovni i poslovni susreti.
 
Za kreiranje novih poslovnih ideja i pravljenje planova za budućnost, izlagači će, na 24. međunarodnoj izložbi zlatarstva i časovničarstva  prikazati ono najbolje što imaju, bilo da je to nakit, oprema za radnje, alat, mašine, ili repromaterijal -  zlatni i srebrni nakit, venčane burme i prstenje, drago kamenje, bižuteriju, mašinski brušene cirkone, sintetičko kamenje za zlatarstvo, ambalažu, opremu za čuvanje i izlaganje nakita, alate za zlatarstvo i časovničarstvo, mašine i alate za obradu nakita i graviranje, opremu za zlatarske i časovničarske radnje…
 
Uz one koji će nastupiti na Izložbi Gemexpo, na "Sjaj" dolaze izlagači iz šest zemalja - Srbije, Poljske, Slovenije, BiH, Hrvatske i Turske. Za njih će Novosadski sajam biti mesto strukovnih, esnafskih i poslovnih susreta, a za široku publiku i ljubitelje plemenitih metala i dragulja, sjajna prilika za razgledanje i sticanje novih znanja.
 
Edukacija je važan segment Izložbe "Sjaj", te će biti organizovana predavanja, tribina, prezentacije i radionica.
 
Tokom izložbe "Sjaj" biće organizovano i ocenjivanje kvaliteta, a najbolji će dobiti priznanja.
 
Radno vreme je od 10 do 19 časova, u ponedeljak, 11. novembra od 10 do 16 časova. Ulaz je besplatan uz registraciju posetilaca. 
 
Otvaranje izložbe je u 11 časova, a traje do ponedeljka, 11. novembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič