Koncert Obojenog programa u četvrtak 14. novembra u Domu kulture

Obojeni program održaće solo koncert u četvrtak, 14. decembra, u Domu kulture.

Ovaj novosadski bend sa frontmenom Branislavom Babićem Kebrom postoji skoro četiri decenije i od prvog dana nametnuo se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom.

Kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats, ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih. Obojeni program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim.
 
Od 1980. godine do danas kroz bend je prošlo bar pedeset muzičara, a deo opšte kulture cele jedne generacije je predstavljanje benda u emisiji legendarnog Džona Pila na BBC radiju i emitovanje spota za "981" u MTV 120 minuta.
 
Karata za svirku Obojenog programa je ostalo još malo i mogu se kupiti preko Gigstix-a po ceni od 1.000 dinara. Svirka počinje posle 22h.

Dom kulture je novi klupski prostor u centru Novog Sada, a smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

  • Армаггедон

    11.11.2019 15:30
    Легенде

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič