Promocija nove zbirke poezije Maše Seničić u utorak u CK13

Promocija nove zbirke poezije Maše Seničić "Povremena poput vikend-naselja" održaće se u utorak, 19. novembra u Omladinskom centru CK13.
Promocija nove zbirke poezije Maše Seničić u utorak u CK13
Foto: 021.rs
U pitanju je druga pesnička knjiga jedne od najtalentovanijih mladih pesnikinja na ovim prostorima, a objavljena je ove godine u izdanju beogradske izdavačke kuće Treći trg, u ediciji 12/19.
 
Maša Seničić je pesnikinja, scenaristkinja i novinarka. Završila je osnovne i master studije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Ko-selektorka je programa Hrabri Balkan u okviru Festivala autorskog filma i jedna je od osnivačica, koordinatorki i predavačica u okviru programa Filmkulture, udruženja za edukaciju u oblasti audiovizuelne kulture.
 
Piše prozu i poeziju koja je objavljivana u domaćim i regionalnim časopisima, zbornicima i na onlajn portalima, a njena prva zbirka pesama (Okean) nagrađena je nagradom Mladi Dis za 2015. godinu. 
 
Knjiga poezije "Povremena poput vikend-naselja" nagrađena je na konkursu beogradskog festivala "Trgni se! Poezija!". Trenutno pohađa Doktorske naučne studije Teorije dramskih umetnosti, medija i kulture (FDU), sa fokusom na teoriju filma i digitalnu humanistiku. Radi i kao urednica BeforeAfter portala i kao deo redakcije Milica magazina. 
 
Promocija počinje u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič