VIDEO: Animirani film za decu "Fantastika: U potrazi za zlatnim rogovima" na repertoaru do 24. novembra

Animirani film za decu "Fantastika: U potrazi za zlatnim rogovima" na repertoaru je Kulturnog centra Novog Sada do 24. novembra.
U čarobnoj šumi u zemlji zvanoj Fantastika, dva medveda Boža i Luka krenuli su u spasonosni pohod da sačuvaju šumu od zloglasne bande lopova koji su se namerili da pronađu i ukradu zlatne rogove. Na tom putu susrešće se sa mnogim čudnim i predivnim stvorenjima. Ali vreme ističe! Ko će prvi do zlatnih rogova? Da li će uspeti da spasu svoj animirani svet?
 
Režija: Rade Ćosić; 
Glasove pozajmili: Slobodan Boda Ninković, Stefan Buzurović, Rade Ćosić, Đurđina Radić, Dunja Stanković, Aleksandar Lazić
Trajanje: 89 minuta
 
Projekcija je svaki dan od 16:30 časova.
 
Cena ulaznice je 200 dinara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič