Tribina o invaliditetu i prodajna izložba u utorak na Medicinskom fakultetu

Tribina i prodajna izložba povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom održaće se u utorak, 3. decembra na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.
Tribinu po šesti put organizuje koju Klub studenata Specijalne edukacije i rehabilitacije Medicinskog fakulteta.
 
Tema ovogodišnje tribine je "Mi nismo sveta dva - ravnopravno: sve što možeš ti, mogu i ja", a govornici će biti osobe sa invaliditetom i tipične populacije koje imaju svakodnevni kontakt sa njima. 
 
U prodajnoj izložbi će učestvovati brojna udruženja za podršku dece sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom.
 
Tribinu će otvoriti inkluzivni mešoviti hor "ISON" i folklorna grupa Doma u Veterniku. 
 
Tribina počinje u 18:30, dok će prodajna izložba trajati dva dana - u utorak od 17 do 21 čas, a u sredu od 10 do 20 časova.
  • S

    28.11.2019 15:44
    Poruka
    Blic je objavio danas text da se u Ns porodila Milica i rodila Andjelu.Ljudi su cestiti, ali slabih finansijskih mogucnosti.Bilo bi lepi ako bi mogli pricu da plasirate i da organizujete akciju za pomoc tim ljudima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič