Humanitarno puštanje lampiona u subotu na Keju

"Osmehov festival lampiona", 14. po redu, održaće se u subotu, 7. decembra, na Keju žrtava racije.
Sredstava prikupljena na ovom humanitarnom događaju biće namenjena za opremanje dečijih odeljenja Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović" u Somboru i Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, kao i za pravljenje novogodišnjih paketića.
 
Događaj organizuje Fondacija "Osmeh na dar", prva studentska humanitarna fondacija, aktivna od 2006. godine, a zvanično osnovana 2009. godine.
 
Program će početi u 17 časova.
  • Pako

    08.12.2019 14:34
    A skidanje?
    Od Dunavskog parka do Radničke ulice svo drveće je puno izduvanih lampiona. Da li je u planu da se to skine? Ili da se organizacija jednostavno preimenuje u "Đubre na dar"?
  • Osuđujem

    06.12.2019 13:43
    Neće se smiriti dok ne izgori nečija vikendica i ne stigne zabrana MUP-a za ovakve aktivnosti.

    Ovakve aktivnosti su predviđene za OBALU MORA i to isključivo kada duva vetar od kopna.

    Koliko su pojedini skorojevići i žele da imitiraju beli svet...
  • Drr

    06.12.2019 13:03
    Lep doživljaj
    @Cale zavisi od pravca vetra. Prošle godine su završili na Limanu, bilo ih je svuda, svojeručno sam bacio u kante više desetina komada i nije mi teško palo. Posle par nedelja više ih nije bilo nigde. Pitanje nije potpuno nebitno, ali kada se sve sabere i oduzme akcija je ipak lepa i plemenita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič