O video umetnosti Džacing Mo u četvrtak u Američkom kutku

Video umetnost Džacing Mo iz Londona biće predstavljena u četvrtak, 30. januara u Američkom kutku, Kej žrtava racije 2 b.
Video umetnica Džacing Mo rođena je u Kini 1993, a 2015. završila je londonsku Umetničku školu "Čelsi", zatim je 2017. diplomirala na Univerzitetu umetnosti u Londonu, gde danas živi i stvara. U svojim video radovima se bavi odnosom čoveka i prirode, postavlja ih u futurističke i ekpresivne ambijente koje sama kreira. Na veoma upečatljiv i duhovit način koristi svakodnevne upotrebne predmete, često kič izgleda, da bi istakla artificijelnost savremene civilizacije, a time i međuljudskih odnosa. 
 
Publika će biti u prilici da vidi neka od najboljih video ostvarenja Džacing Mo. 
 
O umetnici i odabranim prikazanim radovima govoriće Andrej Tišma.
 
Program će početi u 14 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič