Frontmen "Hladnog piva" Mile Kekin sutra u Domu kulture

Kantautor Mile Kekin nastupiće sutra, 30. januara u Domu kulture.
Frontmen "Hladnog piva" Mile Kekin sutra u Domu kulture
Foto: 021.rs

Pred novosadskom publikom promovisaće svoj novi samostalni album "Kuća bez krova", sa sada već poznatim singlovima "Reno 4", "Atlas", "Takav par", "Atlantida" i "Samo moja".

Na ovom albumu Mile Kekin je snimio deset vrhunski odsviranih autorskih i delom autobiografskih pesama, koje se žanrovski razlikuju od materijala koji inače izvodi na koncertima svog matičnog benda "Hladno pivo". Karata je ostalo vrlo malo u prodaji, cena ima je 1.000 dinara, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.

U Domu kulture u februaru publiku očekuje ponovo obilje dobrih svirki, a u prvoj polovini meseca u ovom jedinstvenom klupskom prostoru u gradu nastupiće legendarni "Eyesburn" i francuski sastav "Last Train".

"Eyesburn" će svirati 6. februara, dok će francuski rok sastav "Last Train" održati svoj premijerni nastup u Novom Sadu 11. februara.

Više informacija o ovim i drugim događajima potražite na Fejsbuk stranici Doma kulture. Klub se nalazi u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

  • Hattori Hanzo

    28.01.2020 14:37
    ..svi me vole svima sam...
    ...`ladno pivo i Mile K...dolazim. ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič