Danas Marčelo, sutra Gift i Gordan Kičić u Domu kulture

Svakodnevna dešavanja očekuju Novosađane u nedelji pred nama u Domu kulture...
Danas Marčelo, sutra Gift i Gordan Kičić u Domu kulture
Foto: 021.rs

Nakon dve godine u Novom Sadu će u četvrtak 13. februara ponovo nastupiti i to u Domu kulture Marčelo & Napeti Quintet, kao promocija singla "Udahni" sa dolazećeg albuma "Nojeva varka".

Marčelov šesti studijski album "Nojeva varka" biće, kako sam autor kaže, najkonceptualniji do sada: priča ispripovedana kroz 13 pesama/poglavlja (i nekoliko intermeca). "Reč je o istoriji jednog pokušaja ravnodušnosti. U okolnostima kakve su ovde i sad, dođe ti da digneš ruke od svake vrste borbe i vere - da, kao većina, više ne gledaš, ne slušaš, ne govoriš javno - te da lepo emigriraš u samog sebe i tamo sačekaš da potop (muzički, društveni, moralni) prođe. Ako prođe. Samo, može li se ravnodušnost navežbati ili ti baš i nema pomoći ako jednostavno nisi flegma? Ovo je o tome: o gubljenju i ponovnom nalaženju sebe, i lično i stvaralački", kaže Marčelo.

Svirka počinje u 22h, a ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200 dinara na sajtu GIGSTIX-a i prodajnim mestima ove kuće.

Na Dan zaljubljenih, u petak 14. februara, nastupa novosadski sastav Gift u pratnji glumca Gordana Kičića. Cena ulaznice je 500 dinara i kupuje se na ulazu na veče nastupa.

U subotu je DJ veče, a na bini će biti duo 84Bit. Ovaj dvojac čine Jovic Evic (Nikola Jovićević) iz Nikšića i A.P. (Miloš Rakonjac) iz Herceg Novog. Ulaz je slobodan.
 
Tokom februara, od obilja dešavanja u Domu kulture, izdvajamo koncerte Dece loših muzičara koji je 20. februara, sedam dana kasnije nastupa Del Arno bend, a 28.02. fantastični beogradski sastav Girls, boys & toys.

Više informacija o februarskim i martovskim događajima u Domu kulture potražite na njihovoj stranici na Fejsbuku (pogledaj OVDE). Dom kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".