Humanitarna svirka za petogodišnju Nikolinu Gutić u četvrtak u Šolji mleka

Humanitarna svirka za petogodišnju Nikolinu Gutić, koja boluje od leukemije, održaće se u četvrtak, 13. februara, u Šolji mleka.
Humanitarna svirka za petogodišnju Nikolinu Gutić u četvrtak u Šolji mleka
Foto: 021.rs
Akustični duo koji čine Sara Nešić (vokal i gitara) i Kristina Tenjović (vokal) prirediće svirku u Šolji mleka, kako bi se pomoglo prikupljanju novca za operaciju petogodišnje devojčice. Sara i Kristina će svirati strane hitove iz poslednje decenije 20. veka, a najavljuju dobru energiju.
 
Mala Nikolina se po drugi put bori sa leukemijom. Ona se nakon duge i teške borbe u Novom Sadu izlečila od ove bolsti i konačno počela normalno da živi. Međutim, u oktobru prošle godine oboljenje se ponovo vratilo i sada joj je potrebna pomoć.
 
Devojčica se nalazi sa majkom u Novom Sadu, gde čekaju da se prikupi dovoljno novca kako bi mogli da plate odlazak u inostranstvo, troškove lečenja, boravka, lekove i postoperativne troškove.
 
Ukoliko niste u prilici da posetite svirku u Šolji mleka, koja će održati u četvrtak, sa početkom u 21 čas, Nikolini možete pomoći na sledeće načine:
 
  • Slanjem SMS poruke 743 na broj 3030
  • Uplatom na dinarski račun: 160-555332-55
  • Uplatom na devizni račun: 00-540-0004300.4
  • IBAN: RS35160005400004300495
  • SWIFT/BIC: DBDBRSBG
  • Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
  • Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".