Rok opera 26. juna na krovu Promenade

Muzički događaj "Rok opera" biće organizovan 26. juna na krovu TC Promenada.
Ovaj događaj organizuju Opera Srpskog narodnog pozorišta i Novosadski Big Bend, koji će izvesti 22 antologijska muzička hita rok grupa.
 
Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, a kao vokalni solisti nastupaju Danka Adamov, Dragana Keller, Zoran Šandorov, Mattia Zanatta, Nikola Mijić i članovi Hora Opere Srpskog narodnog pozorišta.
 
Biće izvedeni hitovi Led Cepelina, Dip Parpla, Kvina, Bitlsa, Pink Flojda, Dorsa, Tine Tarner i drugih svetskih grupa i izviđača.
 
"Izuzetno smo srećni što publika prepoznaje istinski kvalitet, jer je koncept Rok opere podjednako pristupačan za sve generacije, posebno za one koji žele da se otrgnu od nametnutih merila. Tokom ovog projekta postavili smo nove standarde izrade muzičkih aranžmana, interpretacija i samog muziciranja, jer smo izašli iz pozorišnih i akustičnih sala", kaže dirigent Fedor Vrtačnik.
 
Koncert će trajati 120 minuta, a karte su u prodaji na biletarnici Srpskog narodnog pozorišta.
  • Bb

    09.06.2020 21:58
    Alarm
    Pa nece biti pozarnog alarma, ako ga niko od gradjana namerno ne aktivira, kako bi ostalima pokvario veče.
  • Dule

    09.06.2020 18:51
    Jel na onom prelepom zelenom krovu sto su napravili??A joj daa to je bilo samo u pocetku kada se prodao plac pa da gradjanima izgleda lepo..Promenada je najveca prevara ikada u NS.
  • EvoOvako

    09.06.2020 14:12
    Krov
    Promenade je jako lepo zamišljeno mesto sa jako lošom završnom obradom.
    Nadam se da da neće biti isečenih na prozore i lajsne i da neće kiša padati. Što zbog umetnika i posetilaca, što zbog, eventualne, evakuacije i stampeda.
    Ruglo od objekta, ruglo, od grada, ruglo od države, ruglo od cele regije. Na žalost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".