Okrugli sto o Crnoj kući 25. juna

Okrugli sto o Crnoj kući održaće se u četvrtak, 25. juna u Omladinskom centru CK13.
Okrugli sto o Crnoj kući 25. juna
Foto: Pixabay
Ovaj Okrugli sto održava se u sklopu programa Autonomna zona CK13.  Kroz razgovor sa aktivistima koji su delovali, ili još uvek deluju iz kuće, obuhvatiće se celokupna istorija razvoja mesta, i kao Omladinskog centra, i kao organizacije.
 
Učestvuju: Jelena Tipšin, jedna od osnivačica Udruženja "Omladinski centar CK13"; Daško Milinović, radio voditelj i nekadašnji aktivista Crne kuće; Adorjan Kurucz, LGBT aktivista i jedan od pokretača Grupe Izađi; Petar Atanacković, jedan od osnivača Crne kuće; Damir Bojić, član kolektiva CK13 i moderator Ozren Lazić.
 
Okrugli sto počinje u 20 časova.
 
CK13 suočava se sa problemom, a pismo podrške radnom kolektivu do sada je potpisalo 39 organizacija, 36 formalnih i neformalnih kolektiva, 27 muzičkih sastava, kao i blizu 300 pojedinačnih potpisnika/ca. 
 
Opstanak Omladinskog centra CK13, poznatog i kao Crna kuća, neizvestan je u sadašnjem obliku, s obzirom na to da je Udruženje "Kuda.org" koje je formalni vlasnik kuće, zatražilo od Udruženja "Omladinski centar CK13" da se do 25. juna iseli iz objekta u Vojvode Bojovića 13, o čemu je 021 pisao.
  • vule

    24.06.2020 16:46
    zašto nije bilo javnog suočavanja dve organizacije na ovu temu?
    kad ste već rešili da od javnosti pravite sudije idite do kraja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič