U subotu akcija pešačenja "Planinarske poslastice za početnike"

Akcija pešačenja "Planinarske poslastice za početnike" održaće se u subotu, 27. juna na Fruškoj gori.
U subotu akcija pešačenja "Planinarske poslastice za početnike"
Foto: 021.rs
Ruta će biti: Stari Ledinci - Kamenolom - Grebenski put - Ledinačko jezero - zapadna padina iznad jezera - Stari Ledinci.
 
Polazak je u 8:45 časova, redovnom autobuskom linijom broj 76 za Stare Ledince. Povratak je autobusom iz Starih Ledinaca po završetku akcije.
 
Staza je dužine osam kilometara i izuzetno je lepa. Delom se prelazi strm teren tako da staza spada u zahtevne. Obavezne su dobre planinarske cipele, preporučuju se planinarski štapovi i duge pantalone. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.
 
Vodiće je Radoslava Stupar, od koje se može dobiti više informacija na broj telefona 063/18-05-969.
 
Takođe, više informacija može se pronaći i na adresi www.pdnaftas.org.rs.
  • Milica

    26.06.2020 07:29
    Super, jedva cekam :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič