Koncert u mraku Dimitrija Beljanskog u petak u CK13

Koncert u mraku Dimitrija Beljanskog održaće se u petak, 10. jula u Omladinskom centru CK13.
Nakon četiri održana koncerta u Novom Sadu, kao i nekoliko koncerata u gradovima Srbije, Dimitrije Beljanski, student završne godine kompozicije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, održaće u CK13 autorsko veče pod nazivom "Koncert u mraku".
 
Publika će imati priliku da se u intimnoj atmosferi dvorišta Crne kuće prepusti auditivnom doživljaju muzike kroz opuštajuće zvuke klavira.
 
S obzirom na specifičnost događaja, koncert će početi tačno u 22h i zbog očuvanja koncentracije, naknadni ulazak neće biti dozvoljen.
 
Koncert će trajati tačno sat vremena. Broj ulaznica je ograničen na 40, a cena karte je 200 dinara.
 
Satnica:
 
21h: Ulaz
22h: Koncert
23h: Kraj
 
Ovaj koncert se održava u sklopu programa Autonomna zona CK13.
  • V

    08.07.2020 16:05
    E pa po novim merama - nece se idrzati....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".