Manifestacija za pomoć maloj Lani Jovanović na Detelinari

Manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru" održaće se danas, 29. septembra ispred robne kuće u Milenka Grčića 6a na Detelinari.
Događaj organizuju Udruženje građana "Novi Sad" i "Mi & La 021".
 
"U saradnji sa nastavnicom muzičkog obrazovanja Milkom Jurišić, tog dana će na Detelinari, pevati i svirati talentovana deca iz kraja, koja zajedno sa svojim nastavnicima (solo i horski), godinama neguju muziku na kvalitetan način i od toga ne odustaju", najavljuju organizatori.
 
Za podršku na bini i animiranje najmlađih posetioca pobrinuće se bend "Talasna dužina", Udruženje "Veliko kolo", Anastasija i Đorđe, i "Haos animatori".
 
Građani će moći da doniraju prilog za lečenje jednogodišnje Lane Jovanović koja ima retku ali izuzetno progresivnu i smrtonosnu neuromišićnu bolest, spiralnu mišićnu atrofiju tip 1, za koju lek košta čak 2,1 milion dolara.
 
Program će početi u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič