Loft coffee fest od 1. do 4. oktobra: Humanitarna kafa za Lanu Jovanović

Međunarodni dan kafe, 1. oktobar obeležiće se humanitarnom akcijom u kafeu Loft na platou TC Promenada, kako bi se pomoglo devojčici Lani Jovanović.
Svi koji posete Loft od 1. do 4. oktobra u okviru Loft coffee festa biće u prilici da uživaju u brazilskoj muzici uz specijalne kafe iz Brazila i Kostarike.
 
Sav prihod od prodatih kafa biće usmeren na račun za lečenje devojčice Lane Jovanović.
 
Takođe, posetioci će biti u prilici da naprave kafu po svom izboru sa baristima Lofta i ostave prilog za Lanu.
 
Za svaku napravljenu kafu dobiće vaučere za popust od 20 odsto na Loft kafe u svim lokalima ovg brenda tokom trajanja festivala. Sav novac od prihoda ide za pomoć Lani.
 
Više informacija o akciji dostupno je i na društvenim mrežama Lofta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌Najbolje kafe u gradu ovog puta u humanitarnoj akciji.      Obeležavamo 1.oktobar, Međunarodni dan kafe prikupljanjem sredstava @zalaninuzivotnubitku ❤     01-04. oktobra, TC Promenada  plato i Loft TERASA✔️   LOFT COFFEE FEST     Napravite svoju kafu sa našim baristima (besplatno!) i ostavite prilog #zaLanu (u zajedničkoj akciji sa @gianni.lestat).    LIVE MUSIC ⤵⤵⤵ Ispijamo najbolju kafu uz brazilske rimtove i Nevene Reljin trio, svaki dan festa od 14h do 17h    Izaberite neku od naših kafa:     Brazil      Loft Premium      Costarica (NS premijera)     Preuzmite besplatne vaučere za još Loft kafa, učestvujte u nagradnoj igri @promenada.novisad, da zajedno pomognemo onima kojima je najpotrebnije. ☕

Објава коју дели LOFT ®️ (@loft_coffee_food_bar) дана

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič