Projekcija filma "Motherload" večeras u Eđšegu

Projekcija filma "Motherload" održaće se večeras, 23. oktobra, od 19 časova, u Kulturnoj stanici Eđšeg, u organizaciji udruženja "Off Novi Sad" i Novosadske biciklističke inicijative.
Film "Motherload" je priča o tome kako teretni bicikli mogu da postanu zamena za automobil u 21. veku i, kroz istraživanje odnosa prošlosti i budućnosti, rediteljka Liz Kening dolazi do zanimljivh zaključaka. Pre svega, ovo je film o majčinstvu i načinu na koji mlada majka živi, radi i bori se za bolje sutra.
 
Nakon projekcije sledi razgovor sa članovima Novosadske biciklističke inicijative i publikom o temama iz filma, kao i o načinu na koji stvari iz filma mogu da se primene na našu lokalnu zajednicu.
 
Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju mera prevencije usled trenutne epidemiološke situacije i da se prijave preko gugl forme OVDE
 
Kulturna stanica Eđšeg nalazi se u Antona Čehova 4.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič