Promocija monografije "Pedeset godina Memorijala umetnika" u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog

Promocija monografije "Likovi i ličnosti: pedeset godina Memorijala umetnika" biće održana u sredu, 2. juna, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.
Publikacija je deo projekta kojim se obeležava šezdeset godina od otvaranja Spomen-zbirke za javnost i pedeset godina od prve postavke Memorijala umetnika.
 
Povodom jubileja priređeno je bogato ilustrovano monografsko izdanje o Memorijalu umetnika, sa tekstovima istoričarki umetnosti Marte Đarmati i Jasmine Jakšić Subić (Spomen-zbirka Pavla Beljanskog), kao i dr Ane Ereš (Filozofski fakultet, Beograd). 
 
Ovo izdanje na promociji će predstaviti istoričarke umetnosti mr Milana Kvas, upravnica Spomen-zbirke, dr Dijana Metlić (Akademija umetnosti u Novom Sadu), dr Jelena Banjac (Muzej grada Novog Sada), recenzent monografije i autorke tekstova u publikaciji.
 
Promocija u sredu počinje u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič