Izložba dečjih likovnih radova u Eđšegu

Završna izložba dečjih radova nastalih na likovnim radionicama za darovitu decu biće otvorena u ponedeljak, 14. juna, u Eđšegu.
Tokom ove školske godine, na radionicama je učestvovalo više od 60 dece i nastalo je oko 300 radova. 
 
Teme kroz koje su se učili likovni elementi i razvijala dečja kreativnost bile su: istorija Novog Sada, kulturno nasleđe, dvorac Eđšeg, basne, prijateljstvo, znamenite ličnosti Novog Sada i mnoge druge.
 
Izložba se u ponedeljak otvara u 18 časova. 
 
Radionice u organizaciji Kulturnog centra Novog Sada su besplatne, traju tokom cele godine i deca koja vole da crtaju i slikaju mogu u svakom trenutku da se priključe. Prijave treba slati na adresu radioniceudvorcu@gmail.com.

Teme

KCNS
  • Dusanka

    01.12.2023 07:03
    Kvrgic
    Ja sam ponosna baka Lucije Boric koja je juna 2021 god u Edjstenu dvorcu kraj Novog Sada izlagala svoje slikarske radove zajedno sa 60 drugara. Ponosna budi naša zemljo Srbije omoguci da tvoja deca kao mili ptiči sviju svoja porodična gnezda u zemlji svojoj. Za to cemo ti svi reci jedno VELIKO HVALA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič