NS market danas i sutra na Ribarcu

Petnaesti NS market održaće se danas i sutra, 26. i 27. juna, u bašti paba "Berta" na Ribarskom ostrvu, od 11 do 21 sat.
Svoje proizvode predstaviće 50 izlagača. 
 
Posetioci NS marketa moći će da kupe prirodnu kozmetiku, predmete od drveta, keramike i porculana. Na tezgama će se naći i nakit, dekoracije za kuću i različiti predmeti od tekstila. 
 
Neizostavni su proizvođači organske hrane, pa će Novosađani moći da kupe sir, mesne prerađevine iz Srema, začine.
 
Organizovan je i zanimljiv prateći program.
 
Za dobro raspoloženje u subotu će biti zaduženi novosadski Best Moon Rising- Credeedence Tribute Band, koji po prvi put nastupa na NS Marketu. Tu će biti i bend "Two Fingers", ali i DJ Jovan.
 
"Sa nama će biti i legendarni novosadski umetnik, poznat po svojoj svestranosti (muzičar, crtač, pisac) Zoran Bale Bulatović koji će promovisati svoj likovni projekat 'Tata crta' i na licu mest crtati minijature koje će publika moći da otkupi", najavljuju organizatori.
 
U 11 časova počeće Sportska zabava za decu, koju priređuje Školica sporta Olee. Najmlađi posetioci NS marketa imaće priliku da se rekreiraju i zabave, ali i nauče nekim veštinama potpuno besplatno. 
 
U nedelju će posetioci uživati u muzici benda "Two Fingers".
 
Kao i uvek, organizovan je izbor Naj štand, tako da će biti nagrada i za publiku i za izlagače.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič