Manifestacija "Pod krošnjama na Štrandu" od danas na gradskom kupalištu

Deveto izdanje manifestacije "Pod krošnjama na Štrandu" održaće se u ponedeljak, 5. jula.
Radionice jezika manjinskih zajednica i znakovnog jezika namenjene su deci uzrasta od pet do 12 godina i održavaće se svakog radnog dana od 19 do 20 časova u Biblioteci na Štrandu, a subota je rezervisana za kviz provere znanja stečenog tokom nedelje.
 
Ove godine na programu su nemački, slovenački, rusinski i znakovni jezik.
 
Za mlade, uzrasta od 13 do 19 godina organizovan je kurs rumunskog jezika koji se održava tokom jula.
 
Svečano otvaranje je zakazano za ponedeljak, 5. jul u 18 časova u Biblioteci na Štrandu.
 
Takođe, u okviru jezičkih radionica, organizovano je i mini-predavanje o Evropskoj uniji, prilagođeno uzrastima grupa koje pohađaju program Pod krošnjama na Štrandu.
 
Na sam dan otvaranja manifestacije, nakon prvih radionica za "male" i "velike", od 20 časova na programu je promocija knjige "Mostovi prijateljstva" autora Predraga Starčevića, učitelja iz Pančeva, koji je izabran za jednog od Najboljih edukatora Srbije u 2020. godini. Predgovor za ovu knjigu napisao je Rade Šerbedžija, a izdavač je Heror Media Pont.
 
Manifestacija se održava u organizaciji Heror Media Ponta, Gradske biblioteke u Novom Sadu i Centra za razvoj manjinskih i lokalnih medija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".