Rasprava "Dobre, loše i zle ustavne promene" danas u Radio kafeu

Centar za pravosudna istraživanja organizuje prvi u nizu razgovora u Novom Sadu "Dobre, loše i zle ustavne promene" danas, 6. septembra, od 17 časova u Radio kafeu.
Gosti prve tribine biće pravnici koji su učestvovali u pisanju amandmana na Predlog za promenu Ustava: prof. dr Pravnog fakulteta u Novom Sadu Marijana Pajvančić, sudija Apelacionog suda u Novom Sadu Savo Đurđić i zamenik javnog tužioca u Apelacionom javnom tužilaštvu u Novom Sadu Radovan Lazić.
 
Zainteresovani će raspravu moći da prate i putem lajvstrima na Fejsbuk stranici CEPRIS-a.
 
Prepoznajući nedovoljnu upućenost najšire javnosti u materiju pravosuđa kao jedan od temeljnih problema, CEPRIS je, uz podršku ambasade Kraljevine Holandije, razvio projekat "Deset rasprava o pravosuđu", koji je u prethodnim mescima predstavljen u Beogradu i Nišu, dok će sada biti realizovan i u Novom Sadu.
 
Osnova za ove razgovore predstavlja publikacija "Pravosuđe za neupućene", koja u dijaloškoj formi problematizuje neka od najznačajnijih pitanja koja tište srpsko pravosuđe i o kojima bi svaki građanin trebalo da bude obavešten.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič