Tribina "Mikroistorije i inkluzivna kultura sećanja" sutra u Arhivu Vojvodine

Tribina "Mikroistorija i inkluzivna kultura sećanja" održaće se u sredu, 22. septembra u 19 časova u Arhivu Vojvodine.
Tribina se organizuje u okviru projekta "Holokaust, evropske vrednosti i lokalna istorija", kao i Međunarodni simpozijum "Mikroistorije Holokausta i arhivska pedagogije".
 
Simpozijum se održava u četvrtak, 23. septembra u Arhivu Vojvodine, u 10.30 časova.
 
Na simpozijumu će, između ostalih, učestvovati stručnjaci iz Češke, Mađarske, Poljske, Slovačke, kao i predstavnici arhiva i muzeja iz Srbije.
 
Događaj odrganizuju Teraforming i Arhiv Vojvodine u saradnji sa partnerskim organizacijama iz Austrije, Mađarske, Nemačke, Poljske, Slovačke i Češke, a uz podršku Međunarodne alijanse za sećanje na Holokaust IHRA, Višegradske fondacije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.
 
Opširnije o programu pogledajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič