Danas još jedno izdanje Novosadskog noćnog bazara

Novi jesenji Novosadski noćni bazar održaće se danas, 15. oktobra na Ribljoj pijaci.
Bazar će početi u 18 časova i trajati do ponoći.
 
Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku, dobrodošli su svi Novosađani i Novosađanke.
 
"Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, duže od tri godine pružamo mogućnost, svima koji to žele, da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača", navode organizatori.
 
Koncept bazara je rad sa malim proizvođačima i sve je počelo sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas bude i do 330, za svaki događaj ima lista čekanja, jer prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. 
 
Procena je da svaki bazar poseti oko 4.000 posetilaca.
  • Ee

    15.10.2021 09:40
    e
    Ništa mi nije jasno, stalno pretnje kovid pasošima, sankcije za ne vakcinisane, dozvoljena okupljanja u zatvorenom prostoru, mislim da je danas Bazar na Spensu.Po meni broj jedan u zaštiti je NE većim skupovima, pa onda redom dalje!!!!
  • Sya

    15.10.2021 09:39
    Hoce li biti nekih besplatnih poklona?
  • maska

    12.10.2021 19:56
    Pre dve nedelje
    ... maske smo nosili ja i još dvoje. Ne verujem da će bolje biti u petak :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič