Koncert bendova Northern Revival i 11 Minuta danas u CK13

Koncert bendova Northern Revival i 11 Minuta održaće se danas, 30. oktobra u CK13.
11 Minuta je bend osnovan 2012. godine. Žanrovski ima dodira sa klasičnim rock and roll zvukom i mračnijim popom. Do sada su objavili EP pod nazivom "Sovjet Danguba" i singl "Boom Boom" za izdavačku kuću Lampshade media iz Beograda.
 
Ove godine bend je izgradio sopstveni muzički studio i ubrzano radi na novim numerema.
 
Northern Revival su već dobro poznati stoner heavy rock razbijači. Iza sebe imaju ogroman broj nastupa po klubovima i festivalima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Posle dva EP izdanja i jednog albuma, došlo je do većeg zaokreta promenom pevača.
 
Jednoipogodisnji rad na albumu "Modification" se priveo kraju i ovo je jedinstvena prilika da čujete kompletno izdanje pre nego što bend u novembru uđe u studio za snimanje.
 
Cena karte je 400 dinara.
 
Kapacitet kluba CK13 biće smanjen za 50 odsto i obavezno je nošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru. 

Teme

CK13

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič