Osmo izdanje festivala "Dobro došli na Naselje" tokom decembra

Osmo izdanje festivala "Dobro došli na Naselje" održaće se tokom decembra, na nekoliko lokacija između adresa Braće Dronjak 15 i Bate Brkića 24 sa dvorišne strane.

Posetioci će imati prilike da pogledaju nekoliko izložbi, umetničkih instalacija i performansa,ali i da prisustvuju promocijama knjiga i drugim sadržajima.

Festival je prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji,tako da će brojni umetnički i edukativni sadržaji biti organizovani u javnim prostorima, kao što su park "Među brezama" i novootvorena "Galerija".

U okviru festivala biće predstavljene i biografije umetničkih programa Novog kulturnog naselja "Art Kvart - Start!" i "MagiC Carpets".
 
Posetioci će imati prilike da u Galeriji sa dvorišne strane Braće Dronjak 15 pogledaju izložbu video, vajarskih i foto radova nastalih tokom sedam godina programa "Art Kvart - Start!", u kom je učestvovalo više od 350 omladinaca iz Novog Sada.
 
Na istoj lokaciji umetnici će moći da se informišu oplatformi "MagiC Carpets" i načinu na koji mogu da uđu u izbor za rezidencijalne programe u narednim godinama.
 
U parku "Među brezama" građani če moći da se sretnu sa novim umetničkim praksama lend art i sajtspecifik, svetlosnim i zvučnim instalacijama i performansima.
 
Program festivala činiće i promocije knjiga i publikacija, muzhički programi i mnoga druga iznenađenja. Kompletan program i satnicu možete očekivati u narednim nedeljama na stranicama Novog kulturnog naselja.
 
Ulaz na sve programe je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič