"Instrumentalno-neverbalno pozorište – nastanak i forme" u utorak u Svilari

Prezentacija umetničko istraživačkog projekta "Instrumentalno-neverbalno pozorište – nastanak i forme" održaće se u utorak, 18. januara, u Kulturnoj stanici Svilara.
"Instrumentalno-neverbalno pozorište – nastanak i forme" u utorak u Svilari
Foto: 021.rs
Prezentacija projekta "Instrumentalno neverbalno pozorište – nastanak i forme" uključuje muzičko-scensko izvođenje praistorijske muzike kompozitora Ljubomira Nikolića, kao i radove studenata glume na temu praistorija i moderno doba koji će izvesti scene iz domena neverbalnog pozorišta.
 

Takođe biće prezentovana radionica sa decom na lokalitetu Lepenski vir.

U projektu učestvuju: prof. dr Marijana Prpa Finka i Miljan Vojnović, viši str. sar. sa Departmana dramskih umetnosti i Ljubomir Nikolić, viši str. saradnik sa Departmana muzičke umenosti.

Događaj će početi u utorak, 18. januara, u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič