Grupna pričaonica o izborima u utorak u CK13

Grupna pričaonica, tj. Bistrionica na temu izbora i koje opcije se građanima nude održaće se u utorak, 29. marta, u Omladinskom centru CK13.
Grupna pričaonica o izborima u utorak u CK13
Foto: 021.rs
Događaj organizuje aktivistička biblioteka Infoteka CK13. 
Bistrionica je događaj gde svako ko želi može da dođe i da na kulturan način, bez vređanja i napadanja drugih, kaže svoje mišljenje. Na njoj nema glavnih govornika, svi su ravnopravni i svako ima pravo da kaže svoje mišljenje ako ga ima. Osoba takođe može da dođe i da samo sluša šta drugi imaju da kažu.
Na samoj Bistrionici pričaće se o tome šta se promenilo od prethodnih izbora, koji su bili rezultati bojkota dosad, šta nam se sad nudi, da li se mladi nalaze u nekim od ponuđenih opcija i šta nas čeka posle izbora. Zato, ako je neko zainteresovan da čuje ili kaže nešto o svim ovim temama, može slobodno da dođe u naše prostorije u okviru Omladinskog centra CK13.
 
Događaj će početi u 18 časova.
 
Više informacija možete saznati OVDE.
  • 3. APRIL

    27.03.2022 16:14
    Nemamo mi sta vise da pricamo, pricacemo na izborima 3. aprila!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič