Balet "Igraj sa mnom" na muziku Lenarda Koena danas i sutra u SNP-u

Balet "Igraj sa mnom", u izvođenju trupe Balet džez Montreal, igrać se u ponedeljak i utorak, u Srpskom narodnom pozorištu.

Sa odobrenjem Leonarda Koena, pod umetničkom direkcijom Luja Robiteja, i u snažnoj dramaturgiji Erika Žana, ovo je omaž slavnom pesniku i kantautoru, koji evocira životne cikluse kroz pet sezona, kako je opisano u Koenovoj muzici i pesmama.

Tri međunarodno priznata koreografa bila su zadužena da osmisle pokret na muziku legendarnih pesama: Andonis Fonjadakis, Anabel Lopez Očoa i Ihsan Rustem. 

Njihov moćan i celovit koreografski svet, obasjava Koenov jedinstven rad i oživljava ga zahvaljujući 14 izuzetnih igrača trupe Balet džez Montreal. 
 
Okružen timom slavnih dizajnera, “Dance Me” kombinuje scenski, vizuelni, muzički, dramaturški i koreografski izraz, kako bi se odala počast najčuvenijem montrealskom ambasadoru. Za nezaboravnu predstavu, Balet Jazz Montreal ima ekskluzivna petogodišnja izvođačka prava.
 
"Igraj sa mnom" biće izveden u ponedeljak i utorak, 11. i 12. aprila, na sceni "Jovan Đorđević", u 20 sati.
  • nbns

    12.04.2022 07:26
    Veoma lepa predstava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič