Debata o 140 godina diplomatskih odnosa Srbije i SAD: "Od suvih šljiva do NCR-a"

Debata "140 godina diplomatskih odnosa Srbije i SAD: Od suvih šljiva do NCR-a" održaće se u utorak, 26. aprila, na Fakultetu za pravne i poslovne studije "Dr Lazar Vrkatić".

Jubilej povodom obeležavanja 140 godina obeležen je i u Srbiji i u SAD, a izdate su i posebne poštanske marke u ovu čast. O diplomatskim odnosima i istoriji razgovaraće se i na debati u vezi sa ovom temom.

Na debati će učestvovati prof. dr Duško Radosavljević, doc. dr Milan Krstić, doc. dr Marko Dašić i prof. dr Dragan R. Simić.

Debata će se održati u utorak, 26. aprila, u amfiteatru Fakulteta za pravne i poslovne studije "Dr Lazar Vrkatić", sa početkom u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič