Friends kviz danas u Radio kafeu

Friends kviz održaće se u sredu, 11. maja u Radio kafeu.
Pitanja su vezana za detalje iz same serije, ali isto tako u obzir mogu doći pitanja vezana za uloge u seriji. Jednu ekipu može činiti maksimalno pet članova.
Pitanja idu na video bimu i TV-u, ekipe imaju papir ispred sebe, članovi se konsultuju međusobno i upisuju odgovore na papir.
Na poluvremenu se papiri skupljaju, slede odgovori, pregledaju se formulari, nakon toga sledi tabela. Isti proces je i na kraju drugog poluvremena.
 
Oblasti su podeljene po sezonama. Na sezoni koju poznajete najbolje, možete iskoristiti džokera koji vam duplira poene i koristi se samo jednom u toku kviza.
 
Vredne nagrade obezbeđene su za najbolje ekipe na kvizu.
 
Kotizacije za učešće iznose 150 dinara po članu ekipe. Možete se prijaviti na 069/1000-400 ili porukom u inbox, uz kontakt telefon kapitena i naziv ekipe.
 
Kviz startuje u 19.30h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič