Besplatna lutkarsko - igrana predstava za decu "Plivajte sa nama" u nedelju na Ribarcu

Lutkarsko - igrana predstava za decu "Plivajte sa nama" biće izvedena u nedelju, 3. jula na Ribarcu u restoranu Piknik.
Besplatna lutkarsko - igrana predstava za decu "Plivajte sa nama" u nedelju na Ribarcu
Foto: 021.rs
Predstavu izvodi novosadsko pozorište Teatrilo, povodom Evropskog dana Dunava, koji se obeležava 29. juna, a u organizaciji EU info pointa iz Novog Sada.
Predstava "Plivajte sa nama" kreirana je da na zanimljiv i zabavan način upozna decu sa mogućnostima koje plivanje pruža, ali i sa pravilima ponašanja u vodi i u blizini vode. Za razliku od drugih dečijih lutkarskih predstava inspirisana je realnim likovima, plivačima Jakovom i Petrom, a po motivima istoimenih slikovnica o plivanju i odrastanju autora Vladimira Anušića.
Ovaj značajan datum prvi put je obeležen 29. juna 2004. godine, a obeležava se u 14 evropskih zemalja potpisnica Međunarodne konvencije o saradnji na zaštiti i održivom korišćenju reke, među kojima se nalazi i Srbija.
 
Lutkarsko - igrana predstava za decu počinje u 10 sati, a program je besplatan

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič