Izložba Zorana Tairovića od ponedeljka u Galeriji SULUV

Izložba slika Zorana Tairovića "Velika arkana" biće otvorena u ponedeljak, 18. jula, u Galeriji SULUV.

Otvaranje je u 20 časova.

Posetioci će izložbu moći da pogledaju do 29. jula.

Biografija:
 
Zoran Tairović (1966), po obrazovanju akademski slikar i doktor interdisciplinarnih studija menadžmenta u primenjenim umetnostima, po stvaralaštvu multimedijalni umetnik, po delovanju aktivista. Dobitnik prestižnih svetskih priznanja za slikarstvo, autor prve romske opere i mjuzikla i mnogih nagrađivanih dokumentarnih filmova.
 
Sa svojim umetničkim performansima učestvovao je na mnogim značajnim festivalima i događajima u zemlji i svetu. Pokretač je i direktor međunarodnog festivala dokumentarnog filma sa romskom tematikom FROM koji se svake godine održava u Malom Iđošu.

Teme

SULUV

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič