Koncerti u okviru desete "Letnje džez akademije" danas i sutra na Štrandu

Koncerti u okviru festivala "Letnja džez akademija Novi Sad - Dortmund" održaće se danas, 25. jula, i u utorak, 26. jula, u paviljonu "Dunavsko more" na Štrandu.
"Letnja džez akademija Novi Sad - Dortmund" je nastala kao potreba mladih muzičara iz Novog Sada, džez muzičara uopšte, da svoje znanje i umeće proširuju svirajući zajedno.
Dva koncerta "Danubian East West Youth Big Band 2022" i "Best of SUMMER JAZZ ACADEMY 2022" održaće se danas, 25. jula.
 
Prvi koncert počinje u 20.30 časova, dok drugi počinje u 21.30 časova.
 
Finalni koncert "Danubian East West Youth Big Band 2022" održaće se u utorak, 26. jula, kao i finalni koncert studenata i profesora desete Letnje džez akademije "Best of Summer jazz academy 2022".
 
Prvi koncert će početi u 19 časova, a poslednji u 20 časova.
Ovu akademiju organizuje Kulturni centar Novog Sada, Novi Sad evrospka prestonica kulture i Muzička škola "Isidor Bajić" u saradnji sa gradom Dortmundom i Akademije "Glenn Buschmann".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič