Projekcija filma "Beli vitezovi" u sredu u Svilari

Projekcija francuskog filma "Beli vitezovi" (Les Chevaliers blancs) reditelja Joahima Lafosa održaće se u sredu, 3. avgusta, u Kulturnoj stanici Svilara.
Projekcija filma "Beli vitezovi" u sredu u Svilari
Foto: 021.rs
U filmu se radi o predsedniku nevladine organizacije "Pokret za decu" Žaku Arnou koji je ubedio francuske porodice kojima je potrebno usvajanje da finansiraju operaciju eksfiltracije siročadi iz jedne afričke zemlje razorene ratom.
Okružen timom volontera posvećenih njegovom cilju, on ima mesec dana da pronađe 300 male dece i vrati ih u Francusku.
Ali da bi uspeo, mora da ubedi svoje afričke sagovornike i seoske starešine da će osnovati sirotište i tamo obezbediti budućnost za ove mlade žrtve rata, prikrivajući krajnji cilj svoje ekspedicije.
 
 
U filmu glume, između ostalog, i Vincent Lindon, Louise Bourgoin, Valerie Donzelli, Reda Kateb, Philippe Rebbot, kao i Iannick Renier.

Projekcija počinje u 21 čas

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič