Otvaranje izložbi "Izvan centra" u Irigu i Sremskim Karlovcima

Otvaranje izložbi "Izvan centra" održaće se u petak, 19. avgusta, u Mihizovoj kući u Irigu i u Karlovačkoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima.
Na izložbi u Irigu će po selekciji umetnice Olje Stefanović Triaške iz Bratislave prikazati njeni radovi, kao i radovi Jana Hojstričova, Palo Mačoa, Hoa Nguyen Thi-ja i Jana Triaška.
Ova izložba se otvara u 18.30 časova, a trajaće do 28. avgusta.
Na izložbi u Sremskim Karlovcima će se prikazati dela Milovana Destil Markovića iz Berlina i po njegovoj selekciji, kao i umetnika Klaudije Kaseling i Inne Artemove. Prezentaciju kolekcije Momentum iz Berlina će održati dr Rachel Rits-Volloch.
 
Izložba se otvara u 19.45 časova, i biće otvorena do 10. septembra.
Organizovani autobus za Irig i Sremske Karlovce polazi u petak u 18 časova sa autobuskog stajališta na Beogradskom keju kod spomenika Žrtvama racije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".