Seminar "Kako do borbenog sindikata?" 10. i 11. septembra u CK13

Seminar alternativnih politika "Kako do borbenog sindikata?" održaće se 10. i 11. septembra u prostorijama Omladinskog centra CK13.
Cilj ovog seminara jeste da polaznike i polaznice nauči konkretnim veštinama sindikalnog organizovanja zasnovanog na ideji klasne borbe. 
Ove veštine i znanja biće korisne svakome ko želi da pokrene sindikalno organzovanje na radnom mestu, omasovi svoj sindikat, suprotstavi se poslodavcu kroz konrketne akcije i izbori se za bolje uslove rada.
Dobrodošli su srednjoškolci, studenti, kao i osobe koje ne studiraju; zaposleni u privatnom ili javnom sektoru, u organizacijama civilnog društva i nezaposleni, zainteresovani za promišljanje i izgradnju društvenih i ekonomskih alternativa, a odabir će se vršiti na temelju motivacije, obrazloženju prijave i korisnosti seminara za prijavljene.
 
Seminar je besplatan, a radni materijal, ručak i osveženje su obezbeđeni.
 
Rok za podnošenje prijave je ponedeljak, 5. septembar u ponoć.
 
CK13 organizuje ovaj seminar zajedno sa Radničkim glasom, grupom socijalistkinja i socijalista čije su aktivnosti usmerene ka podržavanju radničkog organizovanja, građenju mreže solidarnosti unutar radničke klase, kao i otvaranju prostora za glasove eksploatisanih radnica i radnika.

Prijave se vrše putem online formulara kojem možete pristupiti klikom na sledeći LINK.

Teme

CK13
  • Zemlja čudesa

    01.09.2022 05:28
    Mislim da je ovo predavanje malčice zakasnelo, jedno 4-5 decenija. Ostalo je, naime, jako malo ljudi koji su spremni da se bore za svoja prava jer ogromna većina pristaje na bilo šta za jeftina obećanja o svetloj budućnosti i 3-4 crvene u kešu na ruke, jednokratno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".