Seminar za prosvetne radnike o značaju šuma i ekosistema ovog vikenda u Sremskim Karlovcima

Seminar za prosvetne radnike iz Novog Sada, Vrbasa i Sremske Mitrovice "Šuma - Naša učionica" održaće se u subotu i nedelju, 17. i 18. septembra, u Ekološkom centru Radulovački u Sremskim Karlovcima.
Tokom dvodnevnog seminara, prosvetni radnici će imati priliku da prisustvuju stručnim predavanjima na temu značaja šuma i ekosistemskih usluga i da od stručnih saradnika za zaštitu prirode Alena Kiša i Marka Đapića iz Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode čuju relevantne informacije o trenutnom stanju šuma i primerima dobrog upravljanja šumama.
Pedagoška savetnica Ljiljana Jovanović i nastavnica biologije Tamara Milojević vodiće interaktivne radionice koje su osmišljene tako da pomognu učesnicima u sprovođenju nastave na teme očuvanja prirode i zaštite šuma.
Novi pogled na značaj šuma predstaviće i Dušica Stojadinović iz organizacije Gender Knowledge Hub, kroz Rodnu analizu i istraživanja o vrednovanju šuma.
 
Ovaj seminar se održava u sklopu projekta "Šuma zove na dijalog 2" koji realizuju Pokret gorana Novog Sada, udriženje Ekološki centar Vrbas, Ruralni centar Sova i Udruženje Dečija ekološka akademija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič