Salto Mortale, dreDDup, Echo Spiritus, Non Grata i drugi bendovi na "Liman zove" danas u Fabrici

Manifestacija "Liman zove" održava se u petak, 30. septembra u SKCNS Fabrika.
Salto Mortale, dreDDup, Echo Spiritus, Non Grata i drugi bendovi na "Liman zove" danas u Fabrici
Foto: 021.rs
Događaj počinje projektom "Živela muzika" u petak od 14 časova, a profesor Živan Popović iz škole muzike Melodies sa prisutnima svirati bubnjeve i govoriti o tehnikama i umeću sviranja na ovom instrumentu.
Uslediće niz koncerata mladih novosadskih bendova, a zbog velikog broja prijavljenih, posetioci će moći da čuju veći broj bendova nego prethodnih godina.
 
Koncerti počinju u 19 sati, a ovo je satnica.
 
Bendovi koji će u petak nastupati su Salto Mortale, Echo Spiritus, Fifthe Piece, Sample Tekst, Majmunsko ostrvo, Rachet, Two coins from Mercury, Non Grata, dreDDup, kao i mlada kantautorka Lena Hrvojević.
 
 
Iz organizacije dodaju i kako im je drago što je postojalo ogromno interesovanje bendova iz cele Srbije da učestvuju u manifestaciji, prijave autorsku muzku i iskoriste šansu za nastup.
U subotu 1. oktobra u 12 sati, u prostoru kluba Fabrika, dugogodišnji folklorni rekreativac Slađana Grbić, održaće javni čas folklora.
 
Pored toga govoriće o tome kako je živeti sa folklorom i koliko je ovaj način rekreacije važan za fizičko i mentalno zdravlje, posebno u poznim godinama.
  • Vasa Ladački

    23.09.2022 10:01
    e bre
    Sve poznati bendovi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".