Promocija knjige o čuvenom bendu Pekinška patka u ponedeljak u KCNS

Promocija knjige "Čovek patka", o čuvenom novosadskom pank bendu Pekinška patka održaće se u ponedeljak, 26. septembra na Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada.
Okupljenima će se obratiti neki od inetrvjuisanih, čije su priče objavljene u knjizi: Peca Popović, Siniša Škarica, Sloba Konjović, Vitomir Simurdić, Sreta Kovačević, Cila Šital Puri, Siniša Reljin, Joca Adamov, Ivica Vlatković, Caki Kravić, Karolj Kovač i Branko Škorić. 
Moderatorka će biti Milica Rakanović.
Veče će obeležiti i nastup novosadskog gudačkog kvarteta TAJJ, koji će izvesti klasičan pank u aranžmanima kompozitora Ljubomira Milanovića.
 
U ovoj knjizi svaki od intervjuisanih 12 aktera daje nov ugao gledanja na vreme koje se, iz ove perspektive, može okarakterisati najpre kao bezbrižno i plodno, vreme jednakih mogućnosti za sve koji su želeli nešto da urade i da se ostvare - "vreme kada se znanje cenilo, iskustvo nagrađivalo, a neposlušnost kažnjavala''.
 
 Objavljivanje knjige pomogla je Uprava za kulturu Grada Novog Sada, a izdavač je "Multimedia books" iz Beograda.
 
Promocija počinje u 20 sati.
  • BoraT

    24.09.2022 16:41
    A gde je Conta?!?!?!
  • S

    24.09.2022 16:38
    A gde je tu Čonta?
  • žuraja

    24.09.2022 16:14
    vreme najboljeg provoda
    bilo jednom jedno vreme prepuno muzike, neponovljivo, živelo se od svirke do svirke, za svirku, gde ih sve nije bilo, po školama, fakultetima, igralištu kod Dunavskog parka, na sajmištu, studiju M, u Sonji ... jedino srećno vreme današnjih 60'godišnjaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič