"Grožđebal" od danas do nedelje u Karlovcima, organizovan program i za najmlađe

Manifestacija "Karlovačka berba drožđa" održaće se od petka 30. septembra do nedelja, 2. oktobra, u Sremskim Karlovcima.
"Grožđebal" od danas do nedelje u Karlovcima, organizovan program i za najmlađe
Foto: 021.rs
Tradicionalni "Grožđebal" će svečano otvoriti karlovački vinari i vinogradari u petak od 18 časova. 
Manifestacija će okupiti proizvođače vina, kao i druge izlagače radinosti, a tokom dana i večeri je predviđen i zabavno-muzički program.
Očekuje se i zabavni program za najmlađe posetioce u vidu scenskih nastupa, animatora, mađioničara, predstava i raznih kreativnih radionica.
 
Posetioci će moći da uživaju u muzici Nevernih beba, Željka Vasića, novosadske grupe Apsolutno romantično, kao i brojnih drugih muzičara i grupa.
 
Detaljan program možete da pogledate OVDE.
  • Milan

    29.09.2022 09:03
    Organizacija manifestacije je na žalost zbog političkih faktora kasnila i sada su skrpili nešto na brzinu čisto da se kaže da se desilo. Organizatori iz BG-a su odbili većinu izlagača što zbog novčane selekcije, što zbog manjka vremena tako da će ove godine biti manifestacija značajno manjeg obima.
  • D

    26.09.2022 17:54
    D
    A posle se pitamo sto je Alkoholizam medju mladje najprostranjeniji!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".