Međunarodna izložba "Pravoslavlje na internetu" u subotu u Beočinu

Međunarodna izložba "Pravoslavlje na internetu" biće svečano otvorena u subotu, 12. novembra u holu Doma kulture u Beočinu.
Ovu izložbu, 17. po redu, organizuje Društvo ljubitelja fotografije, filmskih i video-ostvarenja "BEOFOTO".
Biće prikazane 143 fotografije brojnih autora iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Poljske, Rusije, Australije, Bugarske, Crne Gore i gradova širom Srbije.
Dobitnik prve nagrade za pojedinačnu fotografiju je Spaso Mladenovski "Liturgija 1" iz sela Jaše Tomić, a žiri su činili Hadži Miodrag Miladinović, Željko Đurić i Vojislav Luković.
 
Drugo mesto je osvojio Slobodan Čavić iz Šimanovaca, a treće Margarita Tolmačeva iz Rusije. 
 
Najbolju kolekciju fotografija na ovom konkursu je imao Aleksandar Jovanović, dok je drugo mesto osvojio Ilija Dimitrijević iz Užica, a treće Elizabeta Kulinska iz Sviloša.
 
Otvaranje izložbe je u 19 časova, a zainteresovani će moći da je pogledaju do 12. decembra.
  • Ime

    13.11.2022 08:13
    S nestrpljenjem iscekujem narednu izlozbu "Pravoslavlje u svemiru".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič