Novosadski džez festival od danas u Srpskom narodnom pozorištu

Novosadski džez festival, 24. po redu, počeće u sredu, 16. novembra na Maloj sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta i trajaće do subote, 19. novembra.
Nakon svake koncertne večeri održaće se jam session za koji će biti zadužen "House band".
Festival će trajati četiri koncertne večeri, ali su još dva dana obeležena džezom: 14. novembra je otvorena izložba Aleksandra Plačkova, nakon čega je usledio koncert Ivana Švagera.
Deci je namenjen 15. novembar – dečije radionice na Tribini mladih držaće Jovana Dobrijević i Jelena Dopuđ, gde će najmlađa publika nešto više saznati o džez muzici i džez kulturi.
 
Selektor festivala Vitomir Simurdić poručuje da je ključna ideja festival po programima, a ne po izvođačima. 
 
Festival 16. novembra u 20 časova otvara Big bend RTS-a sa Stjepkom Gutom kao liderom, a program koji će izvoditi biće u čast Teda Džonsa. Celokupan program dostupan je OVDE.
 
Kartu samo za jedan koncert možete kupiti po ceni od 700 dinara, celovečernja iznosi 1.000 dinara, a karte za ceo festival koštaju 2.000 dinara. 
 
Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstixa.
  • Srdjan

    16.11.2022 08:02
    Jedan od retkih preostalih tragova moderne civilizacije u Novom Sadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič